19-12-2022

Vacature: Group Controller

Terug naar het overzicht

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Group Controller. Als Group Controller werk je samen met de CFO. Je verzamelt, consolideert en analyseert de maandrapportages (in PowerBI) van de verschillende bedrijven, werkt mee aan budgetten, forecasts en cash planningen, en zet je bevindingen om in ideeën voor verdere verbetering van de resultaten en processen binnen de groep.

News logo


Standplaats: Eindhoven
Soort dienstverband: Fulltime

Powering the world. Dat is de verbindende factor binnen Lumipol Group, een groep van toonaangevende, internationaal opererende technologische en innovatieve bedrijven. De bedrijven zijn actief op het gebied van power systems, oftewel aandrijflijnen. Dit doen we in verschillende nichemarkten: dieselmotoren, pompen, generatoren, aftertreatment systemen en bijbehorende besturingselektronica. Van applicatieadvies tot en met het samen bouwen van een complete powertrain: als technologiepartner blijven we onze klanten positief verrassen met totaaloplossingen. Daarnaast hebben we een blik op de toekomst door de ontwikkeling van elektrificatie, waterstoftoepassingen en productie van diverse mobiele robotica-oplossingen.

Vanuit de holding entiteit worden de diverse bedrijven ondersteund op het gebied van technologie en innovatie, financiën en administratie, juridische zaken, HR, business development en marketing & communicatie. Wij willen ons team graag verder uitbreiden met een Group Controller.

Wat ga je doen als Group Controller bij Lumipol?
Als Group Controller werk je samen met de CFO. Je verzamelt, consolideert en analyseert de maandrapportages (in PowerBI) van de verschillende bedrijven, werkt mee aan budgetten, forecasts en cash planningen, en zet je bevindingen om in ideeën voor verdere verbetering van de resultaten en processen binnen de groep. Je ondersteunt de CFO als aanspreekpunt voor de financiële afdelingen van de verschillende bedrijven binnen de groep en in het contact met externe partijen zoals banken, verzekeraars, accountants en adviseurs. Jaarlijks bereid je de consolidatie en het jaardossier voor de accountants voor (met behulp van de diverse financiële afdelingen), helpt hen met het opstellen van de jaarrekeningen en ben je het eerste aanspreekpunt voor vragen tijdens de controle. Tevens ben je verantwoordelijk voor de aansturing en controle van de administratie van de holding maatschappijen.

Wie zoeken wij?
Onze nieuwe team member is of heeft:

 • Een relevante (afgeronde) financiële hbo of wo-opleiding
 • Ongeveer 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in een vergelijkbare functie met eventueel een achtergrond in de accountancy.
 • Een teamplayer met een proactieve instelling
 • Communicatief sterk en kan zowel overweg in het Nederlands als in het Engels
 • Analytisch sterk en heeft een kritische houding om te komen tot concrete verbeteringen
 • Voldoende kennis van accounting (Dutch GAAP)
 • Bij voorkeur ervaring met consolidatie pakketten en BI-tools

Wat bieden wij jou?

 • Een informele en dynamische werkomgeving waarbij je contact hebt met zowel je collega’s op de holding (inclusief de directie) als met collega’s binnen de verschillende bedrijven.
 • Een interessante functie met voldoende ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheden
 • Verdere persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van de CFO
 • Prima arbeidsvoorwaarden


Heb je interesse?
Stuur dan je CV met motivatie naar onze HR specialist Rianne Brenkman (r.brenkman@lumipolpower.com). Voor meer informatie over de functie kun je ook contact opnemen met onze CFO Edwin Rammeloo (e.rammeloo@lumipolpower.com).

Wij werven zelf onze kandidaten, daarom wordt acquisitie n.a.v. van deze vacature niet op prijs gesteld. Alvast bedankt voor het begrip.

 

Ander nieuws

01-07-2018 Lumipol Holding, nieuwe investeerder Avular
Lees meer

01-01-2018 Lumipol Holding neemt Diesel Equipment Trading (DET) over
Lees meer

06-02-2019 Fusie Solfic en Xeamos
Lees meer