Disclaimer
Disclaimer

Informatie
De op deze website getoonde informatie wordt door Lumipol Holding B.V. met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Lumipol Holding B.V. verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Aansprakelijkheid
Lumipol Holding B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Lumipol Holding B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Lumipol Holding B.V. opgenomen informatie. Lumipol Holding B.V. is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op deze website zouden voorkomen. Lumipol Holding B.V. is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met deze website zijn gelinked.

Databescherming
Lumipol Holding B.V. respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Hierna wordt beschreven hoe Lumipol Holding B.V. gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden.

Persoonsgegevens
Lumipol Holding B.V. verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker Lumipol Holding B.V. toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor marktonderzoek en statistische doeleinden. Daarnaast gaat Lumipol Holding B.V. ervan uit dat een bezoeker geen bezwaar maakt tegen het ontvangen van informatie over actuele aanbiedingen via Lumipol Holding B.V..

Lumipol Holding B.V. verzekert elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens niet verstrekken aan derden.

Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatie-informatie
In sommige gevallen zal Lumipol Holding B.V. gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt, IP-adressen toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.