06-01-2022

NPS Diesel breidt territorium distributeurschap John Deere uit naar Duitsland

Terug naar het overzicht

Vanaf januari 2022 is NPS Diesel benoemd als de officiële distributeur van John Deere Power Systems in Duitsland. Naast de Benelux, Frankrijk en IJsland is NPS Diesel ook verantwoordelijk voor de sales en aftersales voor John Deere Power Systems in Duitsland. Vanaf juni 2022 nemen zij het distributeurschap over van DGS Diesel und Getriebeservice GmbH, gestationeerd in Mainz. DGS Diesel und Getriebeservice GmbH, zal op haar beurt als officieel John Deere Power Systems service dealer verder gaan.

News logo


Peter van der Heijden, Managing director NPS Diesel: “We zijn als NPS Diesel ontzettend trots op de uitbreiding van de samenwerking met John Deere. We zijn vol energie aan de slag gegaan en zullen hard werken om ook de markt in Duitsland de support en service te leveren zoals John Deere van ons gewend is. Daar mogen ze op vertrouwen.”

De salesactiviteiten in Duitsland worden ondergebracht bij NPS Diesel GmbH. NPS Diesel GmbH gaat zich vestigen in Celle, ten noorden van Hannover. In de nabije toekomst heeft NPS Diesel de intentie nog een vestiging openen in het zuidwesten van Duitsland.  

Over Deere
Deere & Company (www.johndeere.com) is een wereldspeler op het gebied van geavanceerde producten, technologieën en diensten in de agrarische, bouw- en infra markten.

Over John Deere Power Systems
John Deere Power Systems staat bekend als een tak binnen Deere & Company ze expert zijn op gebied van ontwikkeling en productie van dieselmotoren, aandrijflijncomponenten en elektronische oplossingen. En nauwgezette makers van vermogenscomponenten die eenvoudig kunnen worden geïntegreerd en betrouwbaar kunnen worden uitgevoerd. Bezoek de website voor meer informatie: www.deere.com/en/engines-and-drivetrain/.

Over NPS Diesel
NPS Diesel importeert (scheeps)dieselmotoren van John Deere, industriële G2-motoren van Doosan en scheepsmotoren van Nanni. Het levert DAF Paccar-motoren en heeft haar eigen merken: Zenoro-generatoren en Xeamos-uitlaatgasnabehandelingssystemen. De inzet op duurzame inzetbaarheid, efficiënt brandstofverbruik en lage emissies wordt gecompleteerd met de IODA monitoringssoftware die wereldwijd inzicht geeft in de prestaties van de geleverde producten. Bezoek de website voor meer informatie: www.npsdiesel.com

 

Ander nieuws

01-07-2018 Lumipol Holding, nieuwe investeerder Avular
Lees meer

01-01-2018 Lumipol Holding neemt Diesel Equipment Trading (DET) over
Lees meer

06-02-2019 Fusie Solfic en Xeamos
Lees meer